Czinki Udvar

Nyugat Dunántúli régió - Kisrécse

Czinki Udvar, Kisrécse
  • Cím: 8756 Kisrécse, Kossuth utca 35.

Ajánlatkérés

Küldés
Czinki Udvar, Kisrécse

Nosztalgia parasztudvarunk ideális gyerekes családok üdülésére, mert ez egy öreg falusi portát képvisel, különböző házi- és haszonállatokkal, régi mezőgazdasági gépekkel és eszközökkel, rétekkel, karámokkal, gyümölcsfákkal, szőlővel, veteményes kerttel. Az udvarunk biztosít a vendégeink számára egy 12 férőhelyes "társalgót" szaunával, ezenkívül egy 20 személy használatára alkalmas úgynevezett. "dühöngőt" borospincével, kemencével, grillezővel, bográccsal, továbbá különböző játszási és foglalkozási lehetőséget, mint lovaglási, lovaskocsíkázási, valamint gyalog- és kerékpár túrázásí lehetőséget a gyönyörű környezetünkben, továbbá póni lovaglást, lovaglásoktatást, ijászást, boccsiázást, munkákban való részvételt (például traktorvezetést) vagy gőzvonatos kirándulásokat. Közelünkben van számos fürdési, kúrázási, horgászási és vadászási lehetőség is. Portánkon működik egy Galéria is Czinki Ortrun és művészbarátaink műveivel, ezenkívül egy "Parasztudvar múzeum" számos érdekes gyűjteménnyel.

Czinki Udvar, Kisrécse

A porta két kétágyas apartmanjának és a három négyágyas vendégházának mindegyike vályogból épített parasztház volt, amelyek a restaurálás után is megőrizték kellemes és egészséges légkörüket. Az épületek részben antik bútorzattal, a konyhák és a fürdők (zuhanyzó, WC) modern berendezéssel vannak ellátva. Minden épülethez tartozik terasz lugassal és egy tágas kertrészleg. A tulajdonosok németül, angolul és franciául beszélnek.
Nosztalgia parasztudvarunk ideális gyerekes családok üdülésére, mert ez egy öreg falusi portát képvisel, különböző házi- és haszonállatokkal, régi mezőgazdasági gépekkel és eszközökkel, rétekkel, karámokkal, gyümölcsfákkal, szőlővel, veteményes kerttel.

Czinki Udvar, Kisrécse
  • Cím:8756 Kisrécse, Kossuth utca 35.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás